onödig almänbildning

Som brandman i framtiden kanske man kommer komma ikontakt med en hel del humor. här är några ordvitsar som du kan tänkas träffas av... kan va bra att veta om dom

 

 

Det PYRDE av ilska hos brändmännen. De var UTBRÄNDA och trötta på att vara LÅGlönearbetare i LÅGskor. De var ELD och LÅGOR, eftersom de menade att högre löner inte var att ELDA FÖR KRÅKORNA. Vissa brandmän hade dessutom fått mjältBRAND, och deras brandsläckare såg väldigt SKUM ut.

När brandmännen bestämde sig för att gå UR ASKAN I ELDEN så blev det en väldigt EXPLOSIV och HET diskussion med arbetsgivarna. Brandmännens förhandlare (som övrigt hade SLÄKT i Kalmar) var en ELDIG typ som BRAN fö sitt yrk, men med KORT STUBIN, så han SMÄLLDE AV. Han svor så det SLOG ELD OCH LÅGOR. Dessutom släppte han av en RÖKare.

Arbetsgivarna fick det HETT om öronen då de var LÅGutbildade o knapt klarat av LÅGstadiet så de förstod honom inte. Detta eftersom han pratade så mycket SLANG. Men de insåg att de många REPövningarna var ett problem, särskilt när det BRINNER I KNUTARNA. Tristessen mellan utryckningarna hade även fått många att SLOCKNA.

Till slut började arbetsgivarna att FATTA ELD och hur svettigt det kan vara. Löneförhöjningen kom som rena BRANDKÅRSUTRYCKNINGEN och var ett VÄRMANDE besked som fick ett VARMT mottagande. Därmed behövde det inte OSA BRÄNT längre. Tristessen mellan utryckningarna avhjälptes med att spela BRÄNNboll, men sedan den dagen blev många brandmän  BRÄNNDA.

Så nuförtiden kan man riktigt se hur en GNISTA av hopp har TÄNTS hos brandmännen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0