Sommarlov

 

Det är ju som sagt sommarlov nu och jag har inte så mycket bloggrelaterat att skriva om. Lovar att bloggen kommer uppdateras frekvent igen när termin 2 sätter igång…  ett tips är att Använda RSS-funktionen för att få meddelande om när jag gör nya inlägg i sommar. Denna hittar du längst ner på bloggen.

 

Jag har nämligen ett uppslag om att besöka och göra reppotage från olika brandstationer i stockholmsområdet under sommaren. För att försöka hitta en bra LIA- plats till termin 3.

Jag  har jobbat lite på sistone för att klara uppehället men planerar att kontakta dessa stationer inom kort… om inte annat är det ju kul att hälsa på stationer och se hur olika organisationer jobbar.

 

PS: Johan och Markus svar på era kommentarer finns att läsa under  Sommartider hej hej inlägget.

 


Sommartider Hej Hej....

Jaha nu är snart den här terminen över (på Torsdag) och jag ska dra hem till Stockholm igen för sommaren.  Det är inte så vanligt att man får sommarvikariat efter en termin, (mja det är nästan omöjligt i Storstadsregionerna). Så jag har bestämt mig för att ägna sommaren åt extrajobb och renovering av släktens landställe, men om det är någon där ute som vet ett bra sommarjobb hör gärna av er…

 

 

Sommaren kommer även bestå av en hel del träning. nu när jag fått med mig en massa bra tips ifrån hälsa och livsstil kursen , ämnar jag ha en lite bättre rutin på vad och hur jag ska träna rätt när jag kommer tillbaka till ön… så min plan är att träna mycket core och löpning för att stärka kroppen och öka uthålligheten.

 

Jag har föresten svarat på era kommentarer under Inlägget ”Kläder” hoppas ni fått svar på det ni frågade och att det gav er någonting… det är som jag sagt tidigare kul att ni frågar för då känns det lite som om bloggen tjänar sitt syfte. Nämligen att hjälpa er som söker skolan (i huvudsak…)

 


Lugna Dagar...

Oj nu dröjde det visst en stund sen jag bloggade sist. I veckan har vi inte gjort många knop. Det har ju varit långledigt så jag och dom som är kvar på ön har bara haft sköna grillkvällar och hittat på bus.

I förrgår tex så kom Sandöräven på middag. har jag berättat om Sandöräven föresten. Det är en tam räv som stryker omkring på ön. Troligen en hona, men det är de ingen som är helt säker på. Många tror även att den har skabb och det är därför den vågar sig så nära. Jag tror inte den har skabb utan snarare har vant sig vid alldeles för godhjärtade brandaspiranter, som ger den mat hela tiden…

Den verkar ju enligt ryktet ha varit här ett par år så man får väl förutsätta att den även klarar sig utan vår mat. Hur som helst är det trevligt med lite sällskap såna här kvällar..

 

 

 

Senare på kvällen blev det brännboll mot rägy. SMO Gick vinnande ur den bataljen…

 

 

 

 


RSS 2.0