Studentkåren Sandö "Brandkåren"



Nu öppnar studentkåren äntligen dörrarna för alla studenter efter att ha legat i dvala i ca. 5 år. SMO 5 var klassen som senast var aktiva i kåren och det är oklart vad som egentligen hände efter att dom slutade. Vi har nu stora planer och visioner där vi vill att alla elever på sandö ska vara delaktiga.

 

Större delen av arbetet med studenterna kommer ske via ett intranett vi använder som heter Cursnet och där samlas saker som mötesprotokoll från skolråd, forum där dom kan vara med och diskutera och följa utvecklingen på specifika frågor som rör skolan och verksamheten och självklart fantastiskt roliga saker som kommande fester och event som till exempel Kårens kick off som går av stapeln den 29:e april (mer info om den kommer snart).

 

Tanken med kåren är framför allt att vi ska finnas samlade för att tillsammans kunna göra det bästa av dessa två åren som vi har framför, bakom eller befinner oss mitt i. vi vill föra elevens talan i fokus och göra riktig förändring.

 

det finns plats för alla 256 elever. och vi är starka tillsammans.

 

 

Har ni frågor eller vill komma i kontakt med Studentkåren sandö. Är du ny på skolan eller funderar på att Söka SMO och har frågor. Hör gärna av dig till oss..

 

 

Ordförande: Christian Aas - SMO 13 [email protected]
Vice Ordförande: Tobias Östring - SMO 16 [email protected]


Kommentarer
Postat av: Marcus SMO VT11

Hej!



Läste precis lite ur din blogg och verkar finnas ett visst missnöje bland er elever på Sandö... Lugn, ni är inte ensamma. Det är exakt lika stort här. Tänkte bara ta och säga att det vore intressant att starta en slags undersökning eller något och slå ihop resultaten från Sandö och Revinge för att se var det landar. Tror vi är ett par här som skulle kunna ta tag i revinge delen, kanske något slags formulär eller något... Vet inte men att vidga vyerna vore otroligt intressant!

2011-04-14 @ 18:08:39
Postat av: Marcus SMO VT11

Förstår inte varför mitt tidigare inlägg inte postades här. Men skriver igen.



Jag går SMO vt11 i Revinge och har läst din blogg. Jag tycker det är "kul" att läsa och se och höra hur ni har det för att jämföra med oss.

Jag tycker det låter som att det finns ett missnöje på utbildningen och som ni vill förändra. Ni kan vara lugna för det finns det även här nere i Revinge. Det skulle varit intressant att starta någon undersökning eller liknande. För att se hur utbildningen upplevs och olikheter och likheter. Och vad som skulle kunna förbättras eller så... Tror vi eventuellt är ett par stycken som skulle kunna fixa ihop något kanske... Låter det konstigt det jag skriver eller låter det bra?

2011-04-14 @ 18:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0